Osmým rokem se Stašová vydává společně s tisíce ženami na Avon pochod, který pomáhá v boji proti rakovině prsu. Její rodině se tato nemoc sice vyhla obloukem, ale Simona nenechává nic náhodě. „Pravidelně chodím k doktorovi na preventivní prohlídky prsou. Na levém prsu mám rizikovou místo, které hlídáme. Ale už osm let se to nemění, tak jsem ráda,“ prozradila Blesk.cz Stašová. Naštěstí se nejedná o nádor, nýbrž o uzlinu, která se v ženských ňadrech někdy vytvoří.

Naopak vyšetření prsou trochu „fláká“ stálice Avon pochodu Monika Absolonová. „Byla jsem jednou. Není to zásadně nepříjemný vyšetření, ale nepříjemné je to čekání na chodbě na výsledek,“ svěřila se Monika.

Nováčkem a letos jediným mužem mezi ambasodarkami je zpěvák David Deyl. Ten je sice bez přítelkyně, ale rozhodně by se postaral o to, aby případnou bulku objevila včas. „Krouživými pohyby bych jí prohmatal pravý i levý prso. Pravidelně při každém milování,“ vysvětlil nám David, jak by prováděl vyšetření ňader své potencionální přítelkyni.

Video
Video se připravuje ...

Jak se ženy starají o svá ňadra Ondřej Rybár, Tereza Kuhnelová

Fotogalerie
11 fotografií