Jí samotné se pátrání prý vymstilo, proto už jednoznačně tvrdí: „Nepátrejte, protože když budete hledat, vždy něco najdete, a nebudete proto o nic spokojenější.“ Ducha filmu, který propaguje zahýbání jako formu zlepšení vztahu, zachraňoval Jiří Macháček. Herec se nápadně často v poslední době objevuje po boku kolegyně a filmové milenky Evy Vici Kerekesové.

Eva sympatie k Macháčkovi, s nímž už měla milostné scény v Nestydovi, nijak netají. „Brala bych i další nabídky na sex s Jirkou,“ prozradila Blesku. Na otázku, co mají znamenat jejich nedávné líbací fotky z bratislavského nábřeží, se jen zasmála: „Viděla jste je? Tak se snad nemusíte ptát,“ řekla lakonicky.

V oblasti komplikovaných partnerský vztahů má Simona Stašová zkušenosti na rozdávání. Byla totiž třikrát vdaná.  Poprvé byl jejím manželem herec a dabér Pavel Trávníček, ale vztah netrval příliš dlouho a skončil rozvodem, stejně jako zbylé dvě manželství, ze kterých má Simona dvě děti. Staršího syna Marka má s italským profesorem a kritikem Eusebiem Ciccotim - byla za něj vdaná osm let a podle jejich slov vztah úplně neskončil. A mladšího syna Vojtu, kterého porodila ve čtyřiceti letech, má s hercem Pavlem Skřípalem..

Fotogalerie
5 fotografií