Oslavenec si pozval své dva kluky z prvního manželství, Petra zase svou dceru Báru. Dohromady už mají tři vnoučata. „Mám takové sešlosti ráda. Pořád něco honíme a nemůžeme se všichni přes rok pořádně sejít,“ řekla Blesku Saxana. „Člověk občas potřebuje zkontrolovat děti, jestli jsou v pohodě a šťastné. Báru vídám často, ale Jirkovy kluky, které jsme vyvdala, ne. Jsou taky mí synové. Jirkova šedesátka se tak výborně hodila,“ dodala zpěvačka.

Mrzelo ji, že nepřijely taky Jirkovy snachy, ale zasáhla chřipka. Jiří dostal od Petřiny dcery Báry obří pískovcový hřib, který váží skoro deset kilo. Bára ho vezla ze Strakonic a po cestě jí kleklo auto, takže dojela autobusem. V jedné ruce vlekla dceru Coco a ve druhé hřib. Vedle toho pořídila rodina Pracnému nové volvo. Složili se na něj úplně.

Všichni Petřini muži

Petra v mládí chodila s muzikantem Zdenkem Mertou, který si pak vzal herečku Zoru Jandovou. Prvním manželem Černocké byl policejní šéf Jan Vaculík, s nímž má Petra dceru Báru. Ten si po rozvodu vzal zpěvačku Hanu Horeckou. Druhého manžela Jirku si Petra vzala obezřetně po třináctileté známosti v roce 2004.

Fotogalerie
4 fotografie