Na svém profilu na sociální síti proto uveřejnil fotografii, na které je kromě stříbrného masivního kříže, černých korálků, dvou luxusních hodinek, hodinek na roztomilém prstýnku, prstenu s diamanty, dvou klíčků od luxusních aut a pár bankovek také pár špinavých ponožek. Těmi Rytmus jasně dokazuje, že i přes to kolik vydělává, je obyčejný člověk, který občas zapomene zaplatit účty. 

"Dluhy nemám, účty platím. Jsem zvědavý, jak dlouho budou ještě novináři nevyrovnaní s tím, že i Cigán může mít love," napsal Rytmus.

Patriku neboj se

S tím, že i Rom může mít "love" (peníze), vyrovnaní jsme, dokonce s tím naprosto souhlasíme. Naopak Ti, Patriku, ty "love" ze srdce přejeme. Fandíme Ti také s rozjetím Tvé finanční akademie, protože jak je jasně vidět na fotografii, kterou jsi pro nás uveřejnil na Facebooku, vydělávat opravdu umíš a je jen chválihodné, že si svůj um nechceš nechat jen pro sebe, ale podělit se o něj s námi se všemi.

Ovšem těch špinavých ponožek si prostě nelze nevšimnout. Doporučujeme tedy cestou z pojišťovny, pokud zbude ještě pár euro, zakoupit funkční pračku a prací prášek, nebo nový pár čistých ponožek.

Fotogalerie
10 fotografií