I přes velký věkový rozdíl spolu manželé Menzelovi skvěle vycházejí a Olga si výborně rozumí i s Jiřího přáteli. 13. ročník předávání evropských cen Trebbia si užívali ve společnosti architekta Bořka Šípka a jeho staronové partnerky Leony Machálkové. Fakt, že čtveřici pojí velmi vřelé přátelství, potvrdili ve chvíli, kdy se při setkání všichni velmi srdečně přivítali hromadným polibkem.

Leonid Brežněv byl svými vášnivými polibky, kterými častoval soudruhy, proslulý
Autor: Archiv Blesk

Ze společného setkání měly páry takovou radost, že si okamžitě všichni padli kolem krku. Polibky na uvítanou nedostaly pouze dámy, ale také staří přátelé Menzel a Šípek, kteří se přivítali hezky po vzoru ruského politika Leonida Iljiče Brežněva.

Rodinka Menzlových

Krásná a charismatická produkční Olga Menzelová měla v životě takové štěstí, že místo jednoho osudového muže, potkala hned dva. Jedním je její manžel oscarový režisér Jiří Menzel a druhým režisér Jaroslav Brabec (59).

S tím mladším Olga před pár lety otěhotněla a přivedla na svět dnes čtyřletou dceru Aničku, kterou vychovávají společně s Jiřím Menzelem, a tak zatím, co některé dívky nemají tatínka žádného, Anička má hned dva.

Kdo by si myslel, že se budou režiséři chovat jako dva kohouti na jednom smetišti a bojovat o přízeň Olgy, zmýlil by se. Všichni tři spolu perfektně vycházejí a tvoří, i když trochu podivnou, spokojenou rodinku, která spolu často vyráží do společnosti. Tentokrát ale Jaroslav Brabec zůstal doma.

Fotogalerie
10 fotografií