Dnes už by měl malý Leo být opět se svou maminkou a tatínkem, slovenským fotbalistou Richardem Lásikem (20). Leonard však přišel na svět o tři týdny dříve, a tak musel být umístěn do inkubátoru a převezen do Dětské fakultní nemocnice.

Tento inkubátor Univerzitní nemocnice L. Pasteura získala teprve před čtyřmi měsíci, a to díky projektu Srdce pro děti, do kterého je zapojen slovenský Nový Čas. Do té doby nemocnice vlastnila pouze stařičký inkubátor z roku 1972.

Tina svůj porod příliš nekomentuje stejně jako Fakultní nemocnice, která ctí soukromí svých pacientů, a tak odmítá odpovídat na otázky médii. „Matka si nepřeje medializaci,“ řekl stroze slovenskému Novému Času náměstek ředitelky pro léčební péči pro nechirurgické odbory Juraj Bazar.

O strachu, který musejí prožívat, se Tina ani Richard nezmiňují. Společně pouze děkují za gratulace, které přicházejí ze všech stran. „Je nejkrásnější na světě a jeho příchod vlil do naší rodiny tolik bonusové lásky, že rozsvítíme Hongkong i na Vánoce,“ napsala dojatá Tina.

Fotogalerie
4 fotografie