Tina už je na novou roli maminky perfektně připravená. Po zdravotních problémech, které ji trápily na začátku těhotenství, se zpěvačka později opět začala naplno věnovat práci. Zpívat pro přeplněné kluby jí nedělalo problémy ani s již pořádným bříškem. Dnes je však Tina v devátém měsíci, a tak se snaží příliš nenamáhat se.

Kvůli pokročilému stádiu těhotenství se nemohla zúčastnit ani nedávného vyhlášení ankety Slovenský Slávik, v němž se v kategorii zpěvačka roku umístila na první příčce. Za sebou zanechala mladinkou zpěvačku a účastnici SuperStar Celeste Buckingham a Zuzanu Smatanovou. Tinu to ale nemrzelo, svým fanouškům, kteří v anketě hlasovali, poděkovala prostřednictvím sociální sítě.

Leopold

S fotbalistou Richardem Lásikem, který je o osm let mladší než ona, je Tina dva roky. Jak oba tvrdí, ani na moment nezapochybovali, že by jejich první miminko nebylo chlapeček, a tak je celá výbavička pro malého Leopolda laděna do modré barvy.

Láska přes internet

"Jednou jsem ho uviděla na fotce a strašně se mi líbil. Vůbec jsem netušila o koho jde, jen mi připadal jako krásný člověk…po několika týdnech jsem ho potkala. Přisoudila jsem to osudu a začali jsme spolu komunikovat přes internet,“ prozradila Tina slovenskému lifestylovému měsíčníku Eva způsob, jak se se svým osudovým partnerem dala dohromady. Pravdou je, že Tina s Richardem jsou opravdu krásný pár.

Fotogalerie
7 fotografií