Jen co se Monika Štiková vrátila se svou těhotnou dcerou Ornellou z lázní, kde trávily společný týden plný masáží, vířivek a kosmetických procedur, trefil ji mezi dveřmi domova málem šlak. „Tak a jsme doma...a hned omdlévám mezi dveřmi. Nemohu ani ten dům poznat, učiněná katastrofa. Muž můj drahý milovaný byl doma sám sice jen 8 dní, ale to co předvedl, je strašný,“ svěřila se Štiková na své sociální síti.

Psovi se zřejmě tak stýskalo, že se pochcal do mé postele a manžel to vůbec nezjistil. Kočce se také stýskalo, a tak mé krásné apartní bordo křeslo obalila asi pěti centimetrovou vrstvou chlupů. A muži se tak moc stýskalo, že ze žalu šel do baru to zapít a zřejmě si ublinkl na náš krásný perský koberec. No pak že návraty jsou sladké,“ dodala.

To nebylo ale vše, co ji v drahém domově čekalo. Kromě „bordelu“ po svém manželovi a domácích mazlíčcích ji čeká úklid po menším mejdanu, který si doma udělala její mladší dcera Charlotte. „Měla tu menší mejdan, ale nějak si nemůže na nic vzpomenout,“ prozradila milující matka.

Není divu, že těhotná Ornella rychle z této dusné atmosféry spěchala pryč, do hnízdečka za svým milovaným Pepou, u čehož ji fotografové Blesku načapali.

Fotogalerie
4 fotografie