Do Pavla prý byla neskutečně zamilovaná. Tak moc, že na několik let zapomněla na svou vlastní kariéru tanečnice. Když se konečně vzpamatovala a začaly přicházet pracovní nabídky, tak otěhotněla. Na dalších sedm let se z ní stala maminka z povolání. Jejich společného syna Šimona nechtěla dát do školky, a tak ho brala všude s sebou.

Na rozchodu se manželé dohodli přibližně před rokem. V tu chvíli se jako každá svobodná maminka bála, že si už nenajde partnera a zůstane navždy sama. Její obavy se však nenaplnily. A je jasné proč. Kristýna, kterou momentálně můžete vidět v novém filmu Martin a Venuše, kde hraje maminku tří dětí, je totiž nádherná a něžně působící žena, která v mužích vzbuzuje ochranitelské pudy. Dokonce si prý za ten necelý rok svobody prošla několika vztahy díky nimž si, jak sama tvrdí, „rozšířila obzory“.

Prošla jsem si pár vztahy, rozšířila jsem si obzory a ujistila se, co chci a co nechci,“přiznala Kristýna v rozhovoru pro časopis Ona Dnes a dodala: „Bylo to jako bych si vynahrazovala svoji pubertu, kterou jsem nestihla.“

 

Fotogalerie
4 fotografie