„Karla si vážím, je to velký profesionál. Já chápu, že to teď nemá doma lehké. Musel říct, co řekl. Chudák Karel, je mi ho líto,“ reagoval včera exkluzivně pro Blesk Pomeje, který byl minulý týden během vteřiny vyhozen z Primy.

Potrefená husa

A jedním dechem dodává: „Já osobně jsem nikdy nejmenoval Ivanu Gottovou, že by stála za mým odchodem. Nevím, proč začal takový hysterický humbuk a to šílené lobby ze strany Gottových,“ Jako by chtěl Jirka Pomeje říct to tolik známé přísloví »Potrefená husa se ozvala«.

Z očí do očí

Pomeje se však nebrání tomu, aby došlo k jakémusi slovnímu souboji mezi ním a samotným Mistrem.

„Když Karel bude chtít, velmi rád se s ním osobně sejdu a řeknu mu, co si o tom všem myslím, i co a kdo za tím vším stojí. Karel by měl vědět, že Ivaně a jejímu mediálnímu obrazu nejvíc ubližuje její nejlepší kamarádka z Primy Zuzana Brzáková (vedoucí vydaní zpráv TV Prima, pozn. redakce). Tohle nebylo na telefonní hovor, který jsme spolu měli,“ vyzývá Gotta Pomeje.

Pomeje už má tři nové nabídky

Ať už se ozývá kdokoli, moderátorovi práci nikdo nevrátí a on se nechce nadále zabývat myšlenkou, proč byl vyhozen a kdo za jeho odchodem stojí.

„To už opravdu nechci řešit. Jsem Primě vděčný za tu práci, kterou mi dali. Nečekal jsem, že tam vydržím rok, opravdu mi dala velkou příležitost, která mě posunula dál. Mrzí mě jen, že jsme se rozešli za tak podivných okolností. Každopádně kdyby nebylo vyhazovu z Primy, nedostal bych tři tak krásné nabídky, které teď mám v ruce,“ raduje se Pomeje. Je tedy zřejmé, že se o svou manželku Andreu (24), kterou si vzal na začátku roku ve slunném Thajsku, postará. „Ta jedna nabídka je přímo snová,“ opakuje stále dokola Jiří. „Je to moje poslední vyjádření k této kauze, já už jdu dál!“

Fotogalerie
7 fotografií