Kohopak asi tou mafií vedenou ženami myslel? Není žádným tajemstvím, že se zrovna dvakrát nemá v oblibě s Ivanou Gottovou (37). Že by vinil ze svého odchodu právě ji?

„Někomu jsem prostě vadil. To se ví! S Laďkou Něrgešovou jsme se vždy domluvili. Ale víkendové služby jsme musel mít jenom proto, že si je někdo nepřál,“ mluví záměrně v jinotajích Jiří Pomeje, který ve středu dostal jasný pokyn: Tady končíš!

Proč? Nad tím stále dumá, ale zatím bez výsledku. Blesk samozřejmě Gottovou kontaktoval: „Sama jsem z toho byla v šoku a vůbec jsem o tom nevěděla. Nemyslím si, že zatím je nějaký z důvodů, o kterých se mluví, takže ani alkohol, ani nízká sledovanost,“ myslí si manželka Karla Gotta (73).

Nepohodlný Pomík

„Někdo potřebuje někomu sehnat práci a já byl první na řadě. Všichni asi ví proč. Pro některé lidi tady jsem nepohodlný a možná i silná konkurence. Bylo lepší mě odstranit,“ svěřil se Pomeje, který čeká, kdy bude muset opustit své »Pomíkovo okénko«.

Zřejmě tak naráží na novou adeptku Mahulenu Bočanovou, která by měla zarostlého moderátora nahradit. „Skončila televize Pětka, potřebuje se pro ni najít teplé místečko,“ dodává Pomeje.

Nízká sledovanost

Prima se však brání a jako důvody uvádí nižší sledovanost, kterou prý má Pomeje oproti svým kolegyním. „Bylo mi řečeno, že mám o 80 procent nižší sledovanost. To ale není pravda, všichni tři máme sledovanost stejnou. Tohle není ten pravý důvod,“ rozčiluje se Pomeje.

Ještě víc ho vytáčí, že se ho někdo pokusil očernit alkoholem. „Jsem v šoku! Čekal jsem, že se na mě vytáhne špína. Ale musím velmi rázně protestovat proti tomu, že bych byl alkoholik. Nikdy jsem v práci neměl problémy s alkoholem. Nikdy mi to ani nebylo za ten rok, co tam pracuju, vyčítáno. Nevím, proč se to všechno děje!“ trápí se Pomeje.

Fotogalerie
6 fotografií