Milan Kožíšek je velmi úspěšný podnikatel, který má hned dvě firmy zabývající se pronájmem nemovitostí, bytů a nebytových prostor.

Skončí na ulici?

Jedna z nich vlastní rozlehlý statek ve středních Čechách, kde až donedávna Maurerová s Kožíškem a jejich čtyřletými dvojčaty Magdalenkou a Josífkem žili jako spokojená rodinka. Po rozvodu by ale všechno bylo jinak. Vzhledem k tomu, že dům je majetkem právnické osoby, musela by se sympatická herečka s těžkým srdcem rozloučit se statkem, který pro ni byl domovem.

Na ulici by se maminka dvou dětí rozhodně neocitla. Její manžel, který nade vše miluje své děti, by to asi nedopustil. Navíc Maurerová vlastní byt v centru Prahy. Zázemí by ale určitě našla i u svých rodičů, její tatínek je totiž známý ortoped.

Mlčeti zlato

Herečka známá jako ztřeštěná kadeřnice z nekonečného seriálu Ulice nechce své manželské problémy, které prozradila její nevěra na konci loňského roku, ventilovat. „Prosím, respektuje, že určité věci, které člověk nechce ventilovat na veřejnosti,“ řekla Blesku Maurerová, která si odjakživa hlídala své soukromí a tajila, kde vlastně s celou rodinou žijí.

Fotogalerie
8 fotografií