Sokol se rozhodl využít čerstvě napadaného sněhu a vyrazil i s dětmi na víkendovou lyžovačku do Špindlerova Mlýna, kde se to známými tvářemi jenom hemží. Ještě než se rodinka vydala na sjezdovku, stavili se v místní půjčovně lyžařského vybavení, kde si syn Adam (8) a dcera Ester (12) vybrali ty správné lyže a boty.

V obchodě herec nechal bez mrknutí oka přes třicet tisíc korun! „Ondra by dětem snesl modré z nebe, na co ukážou, to mají,“prozradila produkční Andrea Bělohlávková, která rodince zařídila bohatý program. Po hodině vybírání se všichni odebrali na večeři do hotelu Jelínek, kam byli pozváni jako vážení hosté, aby na noční lyžování měli dostatek síly.

Na večerním lyžování se k trojici přidala i Sokolova milenka Lucie (17), kterou Sokol po svém příjezdu nechal v autě. A i když by Lucie mohla být klidně sestra hercových dětí, starostlivě zastávala roli macechy.

Při čekání ve frontě na lanovku stál Ondřej v čele „rodinky“, zatímco Lucie stála jako poslední, aby měla jeho děti stále na očích.

Fotogalerie
14 fotografií