Autor „krutokomedy“ Michal Suchánek chtěl svůj projekt oživit ženským elementem. A první, kdo ho napadl, byla jeho letitá kamarádka a kolegyně Veronika Žilková. Suchoš ji má rád, ví, že je dobrá herečka a navíc s ní a Genzerem dělali veleúspěšné Tele Tele. Ale narazil na odpor.

Hysterka

Jasné NE řekl Ondřej Sokol. „Její chování na závěrečných zkouškách v Činoheráku byly k neustání. Překračovalo všechny meze,“ vysvětlil Sokol, proč herečku nechce. „Je hysterická,“ shrnul její chování sympatický herec. „Mohu potvrdit, že Sokol Veroniku v představení nechce,“ řekl Blesku producent Oldřich Lichtenberg, který Partičce umožnil, aby svou hru hráli v jeho Divadle Broadway.

Blondýna

A co na to Žilková? „Já jsem Sokola neviděla pět let. Rozešli jsme se jako kamarádi, takže se k tomu nebudu vyjadřovat.“ Znesváření herci spolu totiž před lety spolupracovali. Ondřej režíroval TeleTele a posléze Svatby podle paní Veroniky. Doposud se autoři projektu shodli na jediném ženském jméně, a tím je „blbá blondýna“ Iva Pazderková. V představení bude kromě Suchánka a Sokola zbytek Partičky - Richard Genzer a Igora Chmela. Mezi dalšími je i David Matásek nebo Marek Taclík.

Fotogalerie
5 fotografií