Vztahy mezi Petrem a jeho macechou byli vždy vypjaté. „Přijmout Vendulu bylo po smrti matky samozřejmě těžké,“ přiznává Svoboda. I když se hrany postupem času otupily, stále se najde věc, kterou má Svoboda v sobě. Nemohl se totiž stýkat se svým bratrem Jakubem. „Před nedávnem jsem ho poprvé po letech viděl,“ přiznal Svoboda Blesku.

Po ostrých sporech s Vendulou, které vznikaly od začátku vztahu s Petrovým otcem, doufá, že se vše zlepší. Svoboda by to chtěl hlavně kvůli Jakubovi. „Je to skvělej kluk a myslím že geny se nezapřou - hned jsme si rozuměli. Chtěl bych ho vídat častěji a seznámit ho se svým synem,“ doufá Petr.
Smutné výročí

Myšlenky na spory jdou ale v těchto dnech stranou. V neděli to totiž bylo šest let, kdy si Karel Svoboda dobrovolně vzal život. Jeho rodina tak teď myslí spíš na něj. K hrobu se ale poprvé nikdo nevypraví. „Vím, že tam na mne budou číhat zase fotografové a různí čumilové, a mně už to prostě připadá trapné. I vůči Karlovi, dělat z toho neustále estrádu,“ vysvětluje bývalá manželka Svobody Vendula.

Fotogalerie
4 fotografie