Temperamentní zrzka podle všech indicií sklopila uši a s pokorou se vrátila ke svému manželovi, chudému divadelnímu režisérovi Zdeňku Janáčkovi, s nímž má dceru Stellu Ginger (5) a syna Bruna Fidelia (8). „Nic neřeknu. Už mě to trochu začíná obtěžovat. Nechte nás v klidu, je to nevhodný. Pokud mohu mít otázku já, odkud ta zpráva přišla?“ ptá se mlhavě Geislerová.

Rodinná idylka

Herečka už nedojíždí každé ráno kolem sedmé pro děti, aby je odvezla do školy a školky. U své rodiny totiž opět žije a spí s nimi v domě! Vypovídají o tom i uplynulé dny, kdy naši fotoreportéři zachytili záletnou herečku a jejího podvedeného manžela, jak spolu žijí, jako by se snad nic nestalo!

Po snídani Geislerová vyšla ze společného domova, odvezla děti a vrátila se domů. Janáček přijel jen pět minut po ní a strávili spolu zbytek dne, než jeli vyzvednout děti.

Další den vypadal podobně. Geislerová tentokrát nejdříve odvezla Stellu a pak přijela pro Bruna. Toho k jejímu autu přivedl právě Janáček. Že by se k němu vrátila i coby k partnerovi? Přestože Geislerová údajně čeká dítě s miliardářem Shenarem, jejich vztah se asi rozpadl.

Fotogalerie
6 fotografií