Ti dva spolu klábosili a popíjeli vínko u jednoho stolu, jako by se nechumelilo. Kdyby na jaře na Aňu nepraskla nevěra, nebylo by ani poznat, že mezi ní a manželem byly někdy nějaké neshody, natož že si půvabná herečka našla za manžela náhradu.

Tajná svatba

Aňa je známá tím, že si drží své soukromí pod pokličkou. Svatbu s Janáčkem se jí podařilo utajit i před rodiči! Pár se nechal sezdat rok poté, co se jim narodil první potomek Bruno Fidelius (8). Svatba v Novém Městě nad Metují se uskutečnila za poměrně vtipných okolností. Svědky si snoubenci vybrali náhodně v tamní hospodě. Dva roky po svatbě se manželům narodila dcera Stella Ginger.

Miliardář

Jejich vztah vypadal až do začátku letošního roku idylicky, pak se začaly objevovat zprávy o manželské krizi a na jaře už herečka byla přistižena s miliardářem Martinem Shenarem.

Ve chvíli kdy Aňa otěhotněla, by nikoho ani nenapadlo, že se Geislerová ke svému muži ještě vrátí. Po sobotním večeru ale jisté pochybnosti jsou. Vzal snad Janáček nevěrnou Aňu, které se pod volnými šaty jasně rýsovalo bříško, na milost, nebo se spolu pár snaží pouze dobře vycházet kvůli dětem? Nezbývá nic jiného, než si na další pokračování počkat. Aňa totiž zaručeně nic neprozradí.

Fotogalerie
5 fotografií