Pomeje s Andreou randil od dubna 2011 a po dvou měsících začali sdílet společnou domácnost. Jejich vztah nabral na obrátkách a už loni v lednu moderátor svou lásku požádal o ruku na thajském ostrově Kó Samui. „Šli jsme na procházku k Buddhovi, tam si Jirka přede mě klekl a dal mi prstýnek,“ prozradila před rokem Blesku Andrea. Pak nečekaně v červnu svatbu zrušili. „Teď na svatbu nemáme prachy,“ řekl tehdy Pomeje.

Rychlý zvrat

Moderátor se však nakonec rozhodl, že si Andreu za manželku přece jen vezme. „Po Štědrém dnu mi Jirka volal, že jede s Andreou na tři neděle do Thajska a že jsi ji tam vezme,“ prozradil Blesku kamarád Pomejeho a lídr rockové skupiny Waldagang Pavel Pásek. „Nejdříve jsem ho vůbec nebral vážně, ale když začal říkat, že to bude super svatba na slonech a že je domluvený i s cestovkou, která jim ji vystrojí, pochopil jsem, že to myslí vážně,“ vysvětlil Pásek, který ale na veselce nebyl. „Vím, že říkal, že bych jako jeho nejlepší kamarád měl být jeho svatební svědek. Jenže vysvětlil jsem mu, že tam kvůli němu určitě nepoletím. Jedu totiž na dovolenou do Mexika,“ prozradil Blesku Pásek s tím, že Jirkovi ale dal požehnání. Věří však, že když budou svůj sňatek úředně potvrzovat v Česku, bude Pomejemu svědčit jako i na svatbě s Bartošovou.

Co na to bejvalky?

„Jirkovi přeju, aby byl konečně šťastný,“ vzkázala už po zásnubách Kuklová, která byla první manželka Jirky Pomeje. „Upřímně oběma přeju dlouhý a šťastný společný život,“ připojila se i druhá žena Iveta Bartošová.

Podle informací Blesku je Pomeje pořád v Thajsku a posvatební dny si užívá naplno. On i novomanželka mají totiž už nějakou dobu vypnuté telefony.

Fotogalerie
9 fotografií