Bartošová neměla letošní rok příliš šťastný. Několikrát skončila v nemocnici, vzpamatovávala se z operace ramene, upadla na noční stolek a udělala fiasko na České hvězdě. Pak přišla televize Pětka, zpěvačka zhubla, začala zpívat...To vše kvůli velkému comebacku v Lucerně. Jenže místo koncertu nyní probíhají právní tahanice.

Přesto Ivetě skončí letošní rok nejlépe, jak by si mohla přát: Na Vánoce bude se synem Arturem! Náplast na bolest Iveta má obrovské štěstí, že podle soudního rozhodnutí je letos Artur na Štědrý den s ní. „Ano, Artur bude slavit se svou mámou, loni byl se mnou,“ řekl Blesku Arturův otec Ladislav Štaidl. A jeho slova potvrdil i právní zástupce Josef Lžičař: „Mají střídavou péči, tak to vychází, že paní Bartošová bude 24. prosince se svým synem.“ Ale první svátek vánoční chce mít Štaidl syna u sebe. „Na Boží hod zvu vždycky všechny svoje čtyři děti na oběd,“ řekl Štaidl s tím, že jinak bude Artur o svátcích s Ivetou.

Společné vaření

Artur přijede za Ivetou už v pátek. „Stromek seženu já na poslední chvíli, protože loni jsme ho měli týden před Vánocemi a opadal. Ozdobíme ho všichni společně,“ prozradil Blesku zpěvaččin přítel Josef Rychtář, který zasedne ke stolu s Ivetou a Arturem. „Už se na svátky těšíme, protože budou pohodové,“ dodává Bartošová.

Fotogalerie
5 fotografií