Zpočátku se zdálo, že Bartošová v Lucerně skutečně zazpívá. Dokonce se srovnala, poctivě trénovala. Když nezvládala živá vysílání v televizi, bylo jasné, že nedá ani Lucernu.

TV Pětka koncert definitivně odpískala včera. „Každý, kdo si již zakoupil lístek na sezení v hodnotě 390, 290 a na stání 240 korun jej může vrátit v síti Ticketpro,“ stojí na webových stránkách televize.

Kdo za to může

Ivetini fanoušci se cítí podvedení. Na facebooku probíhají horlivé diskuse. Někdo hází vinu na Pětku, druzí na zpěvačku.

„Koncert jsme uskutečnit chtěli a stál nás mnoho sil i financí. Nevím, jak jinak vás o tom přesvědčit, než tím, že práce na koncertu byly v plném proudu a přípravy v podstatě hotové, vzhledem k termínu. Více k tomu není co dodávat,“ napsala televize na své stránky.

Objevil se dokonce i názor, že za vším stojí Josef Rychtář. „Iveta by se ho měla zbavit. Má ji na vodítku a ona ho poslouchá jako pes. Neškodilo by, kdyby jednala sama za sebe. Jeho vystoupení v televizi, kdy skákal lidem i moderátorovi do řeči a odpovídal za Ivetu, byly trapný. Evidentně chtěl z koncertu vytřískat mnohem víc peněz a nebylo mu vyhověno,“ napsala na facebook čtenářka Markéta.

Video
Video se připravuje ...

Fanoušci si mysleli, že Bartošová pije při koncertě slivovici Blesk.cz

Fotogalerie
9 fotografií