Kartářce a numeroložce Simoně Biggs přišlo mnoho dotazů od čtenářů, které zajímala jejich budoucnost. Otázky se týkaly zdraví nebo financí. Nejčastěji ale čtenáře zajímala osudová láska nebo těhotenství.

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, jde mi konečně do života chlap,který bude myslet vztah vážně? Jak se mi bude dařit po pracovní stránce? Nar.21.12.1964. Děkuji.  (Ivana)

Jste velice silná osobnost, proto od sebe můžete některé muže odhánět. Prostě mají strach. Ale potěším vás, jde vám do života muž, kterého neznáte. Nebojte se začít vztah třeba sexem. Neustále se na vás lepí nevyzrálí jedinci - tak nedělejte zbytečně dobré skutky. V zaměstnání máte možnost zkusit něco nového, tak se nebojte a běžte do toho. Je to velká příležitost.

Paní Simona odpovídala také na na otázky kolem rodinných vztahů.

S manželem nežijeme ve společné domácnosti. Nyní se snaží vrátit. Ptám se, zda má tento vztah šanci? S manželem jsme od sebe hlavně kvůli jeho pití alkoholu. Nebo mám tento vztah definitivně ukončit. Co mě čeká v roce 2013? Děkuji moc Hanka.

Ukončete vztah s manželem, neboť on tento problém bude mít i nadále. Navíc se můžou u něj přidat i zdravotní problémy. Věnujte péči hlavně sobě a těšte se na příští rok, neboť až definitivně ukončíte tento vztah, vejde vám do života jiný muž, který bude pro vás přínosem a darem. Co se týče mužů, spíše inklinujte k mladším ročníkům.

Dobrý den. Vrátíme se k sobe s partnerem? Máme spolu potomka, děkuji. (Vendy).

Myslím, že se k sobě s partnerem vrátíte, neboť pouto mezi vámi je velice silné. Jenom zbytečně netlačte na pilu, čas pracuje pro vás. Máte na příští rok moc hezké karty a mělo by se vám dařit.

Kdo je Simona Timingeriu Biggs

Paní Simona se už třicet let věnuje výkladu z karet a numerologii. Pochází z věštecké rodiny, otec věštil z ruky a babička z karet a z výkladu snů. Paní Simona je už dvojnásobná vdova, její první manžel byl potomek rodu hraběte Drákuly a druhý se věnoval umění.

Video
Video se připravuje ...

Simona Timingeriu Biggs většila čtenářům v redakci Blesku Blesk - David Malík