Herečky

Simona Stašová

Líbí se mi její styl hraní, umí si vybírat skvělé role. Má dobrý smysl pro humor a pro módu. Asi nejvíce mi líbila ve filmech Román pro ženy a Pelíšky.

Tereza Voříšková

Přijde mi absolutně obyčejná a bez šarmu. Dobře se hodila do filmů pro teenagery, ale tím její rozsah končí. Necítím v ní špetku sex-appealu, jaký měly třeba Jana Brejchová nebo Sophia Loren.

Herci

Bolek Polívka

Oceňuji na něm jeho přirozenost, opravdovost a smysl pro humor. Nejvíc se mi líbil ve filmu Dědictví. Také mám v plánu navštívit v létě s rodinou jeho farmu. Miluju koně stejně jako on a také na nich jezdím.

Petr Kostka

Absolutně mne neoslovuje. Má tendenci přehrávat, nevěřím mu smích, pláč ani drama. Pojetí jeho rolí mi přijde konstantně stejné.

Zpěvačky

Marta Kubišová

Úplně ji zbožňuju. Celý život bojuje proti totalitě a její silný hlas je prostě výjimečný. Už odmala miluju její písně jako Lampa, Mamá, Tajga blues nebo Depeše. Pokaždé si ji zpíváme v autě. Tímto jí gratuluji k francouzskému Řádu čestné legie, který nedávno zaslouženě obdržela.

Fotogalerie
8 fotografií

Ewa Farna

Nepřijde mi nijak vyjímečná. Styl oblékání, písní a celkově všeho. Postrádá hlubší myšlenku. Hraje si na vzornou dceru, a pak se rozseká opilá v autě. Tohle není vzor pro dospívající. Mohla by nechat prostor talentovanějším zpěvačkám, jako je Monika Bagárová. Pravý umělec se zabývá jen uměním, a ne ještě studováním práv. To nejde dohromady.

Zpěváci

Daniel Landa

Je zásadový a stojí si za svými názory. Jeho proslovu na Slavících si cením a těm, kteří ho za to odsuzují, vzkazuji, že potrefená husa křičí nejvíc. Jen doufám, že uměleckou kariéru neukončil navždy. Byla by to opravdu škoda. Náš malý rybníček potřebuje člověka, který si cení opravdových hodnot!

 

 

Tomáš Klus

Vsadil na to, že jsou lidé u nás nespokojení s politickou situací. A proto skládá jeden song za druhým, kde na tyto problémy poukazuje. Je to podle mě podlá snaha hrát si na pana Kryla. Tohle bylo zajímavé v době, kdy se za tyhle názory zavíralo do vězení. Kdyby bylo v módě zpívat o tom, jak si opičky hrají s pejskama, tak o tom určitě napíše song.

Video
Video se připravuje ...

Ornella čeká kluka Jan Jedlička, Hana Hoschlová, foto: Ladislav Křivan