Diskuze o možném vztahu mezi Ornellou a Jágrem rozvířila sázková kancelář Fortuna, která označila mladou modelku jako hokejistovu možnou přítelkyni. Tomu se ale Štiková zuby-nehty brání. “Nešla bych do vztahu s někým, kdo je takový mamánek jako on. Jarda by si měl vzít svou matku,“ řekla Blesku Ornella. „On není vůbec můj typ. Ale hlavně – já si strašně ráda povídám, třeba o smyslu života a podobně. Myslím si, že on by mi v tomhle rozhodně nestačil,“ dodala.

Pobavený Jágr

Nejúspěšnější český hokejista to ale bere s nadhledem. „Když jsem si přečetl, že nejsem Ornelly typ a že by se mnou nikdy nemohla žít, padnul jsem na kolena a vykřikl: „DĚKUJI, BOŽE, DĚKUJI!“, svěřil se Jágr na sociální síti.

Naštvaná Inna

Jeho bývalka Inna Puhajková tak v pohodě není. I ona měla nutkání se podělit o svůj názor na Ornellu. „Nemáte někdo číslo na Ornellu, nebo jak se jmenuje? Zajímalo by mě, co ta těhotná devatenáctiletá slečna vůbec ví o smyslu života, docela ráda bych si to poslechla. Co ona má vůbec co mluvit o člověku, se kterým se v životě nesetkala!!!,“ napsala Puhajková.