Jako další novinku si totiž tvůrci pořadu připravili právě čtyři populární zpěváky. „Moc se těším na návrat do StarDance. Ale upřímně jsem rád, že se postavím na místo, po kterém jsem celé své účinkování v soutěži pozoroval a kam patřím víc,“ přiznal Bende Blesku. Uznává že pro něj bude zpívání daleko přirozenější než tanec. „Konečně si ten večer užiji bez stresu,“ říká hudebník.

Mezi finalisty má spoustu kamarádů, ale jednoho by ve finále viděl nejradši. „Určitě by se tam měl objevit Martin Procházka. Je neuvěřitelné, jaký udělal skok od hokejisty k tanečníkovi,“ fandí Prochymu Bende.„Ale samozřejmě záleží na divácích a porotě. Už jsme byli svědky toho, že vypadli favoriti, takže opravdu nejde tipovat, kdo se bude líbit nejvíc,“ myslí si Bende.

Machálková by nejradši také tančila

Na sobotní večer se těší i Leona Machálková. „StarDance mám moc ráda a těší mě, že má pořád stoupající úroveň. Je to opravdu dobrá show,“ říká zpěvačka. Moc se těší i na vystoupení s orchestrem Martina Kumžáka. „Léta s ním a jeho Moondance Orchestra ráda spolupracuji,“ přiznala Blesku. Kromě zpěvu by si Leona troufla i na taneční parket. „Tanec miluji a nejraději bych na to vlítla také,“ svěřila se Machálková.

Fotogalerie
3 fotografie