Na rozdíl od minulého týdne ale vyřazení tanečníci vzali svůj konec statečně. „Aspoň se budu moci věnovat muzice a nebudu tady muset trdlovat až do Vánoc,“ přiznal se Bende. „Stejně jsem si nedokázal představit, jak bych stíhal zkoušet další tancování a do toho třeba odehrát vánoční turné,“ řekl zpěvák.

I Bende se totiž přesvědčil, že StarDance je pěkná dřina. Co ho po náročných trénincích bolelo nejvíc? „Celé tělo. Ozývají se svaly o kterých jsem nikdy předtím nevěděl, že jsou. Je to úplně jiný pohyb, než na jaký jsem byl zvyklý. Ale už to celkem jde. Po fyzické stránce mi to určitě prospělo,“ nechal se slyšet v rozhovoru pro Aha.cz.

"Do dnešního dne jsem zhubl už nějakých šest kilo,“ dodal vítězoslavně. Vyhazov ze soutěže vzal zkrátka sportovně.

Morávková: Škoda, že nezůstali

Jeho partnerka už byla o poznání smutnější. Možná i proto, že její životní partner v soutěži dál tančí s herečkou Danou Morávkovou. „Je mi líto, že nezůstali oba, i když jsem samozřejmě ráda, že jsme postoupili,“ prozradila Blesku Morávková.

Ta se těší, že si příští týden zatančí konečně něco pomalejšího. „Ty rychlé tance, to už není nic pro mě. Sice jsem dělala krasobruslení, ale to mi bylo patnáct a je to něco úplně jiného,“ přiznala Blesku populární herečka, která se v zákulisí stará o dobrou náladu celého týmu.

To Oldřich Navrátil si hlavu s únavou neláme. „Asi si za honorář budu muset koupit nějaký heroin. Ale jestli mi na to budou ty peníze vůbec stačit,“ smál se herec.

Fotogalerie
5 fotografií