Gott ještě před přenosem Kluse vyhledal a vedl s ním zvláštní rozhovor. „Řekl mi, že je rád, že jsem, ale že ho to zároveň trochu štve,“ prozradil Blesku hudebník. Tím mu chtěl zřejmě naznačit, že ho v hlasování Tomáš předběhne.

Pak ho ale Karel vyhledal ještě po přenosu. „Mluvili jsme spolu a byly to delší rozhovory, které mi velmi pomohly. A to nejen v mém profesním, ale i lidském životě. Za to, že on dnes sám za mnou přišel a řekl mi to, co mi řekl, si ho ještě víc vážím a jsem rád, že jsem se v něm nezklamal," svěřil Blesku Klus.

To, co mu Gott vzkázal, ale prozradit nechtěl, jen naznačil, že mu připomínal pokoru. „Je velkým učitelem pokory k vám lidem, kteří nám dopřáváte žít sen. A řekl mi to i sám Mistr. My to víme a já to vím díky němu, protože mi to tak dokázal tím, jak to dělá a jak se chová ke svým fanouškům,“ vysvětlil muzikant.

Video
Video se připravuje ...

Zpěvákem roku je Tomáš Klus Jan Jedlička, Katarína Krajčiová

Důvěra

Přestože by Gott mohl být z toho, že ho Klus přeběhl naštvaný, pravda je jiná. Přál mu nejvíc. „Jsem dost empatický člověk a věcem nejen podléhám, ale i důvěřuju a musím říct, že Karel byl jedním z lidí, kteří mi to v tom sále přáli nejvíc a to svědčí o jeho velikosti,“ myslí si nový Zlatý Slavík.

Pláč

I když Klusovi Gott naznačil před vyhlášením výsledků, že zvítězí, ten byl z toho přesto v šoku. Byl rozčarován a dokonce mu vyhrkly slzy. „Chvěju se a těžko popsat věci, které nemám ještě pojmenované ještě ani v sobě. První dvě slzy jsem zatlačil ranou pěstí a další vypadly samy, ale myslím si, že mě to z pozice chlapa ještě úplně nedehonestuje na pozici uplakánka. Najednou zjistíte, že vám lidé věří to, co děláte a to vás dojme. A můžete mít dva metry, a nebo jako já,“ řekl Blesku muzikant.

Gott se na rautu zdržel jen krátce a nechal hvězdný pocit užít raději Tomáši Klusovi.

 

Fotogalerie
6 fotografií