O tom, že Táňa čeká miminko se svým mladým milencem Vojtou Dykem (27), se spekulovalo měsíce. A měsíce to herečka vyvracela, Blesku to však nakonec potvrdil muzikálový producent Oldřich Lichtenberg. Kvůli těhotenství mu totiž odmítla účinkování v muzikálu.

A když už to prasklo, není důvod už nic tajit. Táňa proto na slavnostní vyhlášení Slavíků oblékla losovo-černou róbu, která těsně obepínala její bříško, které klidně může být už pětiměsíční...

Vilhelmová samozřejmě dorazila v doprovodu nastávajícího tatínka Dyka, který spolu s kapelou Nightwork převzal stříbrného Slavíka v kategorii skupin. Nebylo možné si nevšimnout, že si milenci pořídili podobný punk účes. Do party by se k nim mohl přidat také čerstvý vítěz ankety Tomáš Klus, který byl v novém sestřihu ještě radikálnější. Vyholené spánky a ostrá patka definují písničkáře a tvůrce protestsongů 21. století. Navíc je u něj také nastávající otcovství velmi aktuální. Jeho přítelkyně Tamara je totiž také těhotná. "Děkuji Tamaře za to, že mi otevřela oči," zmínil svou milou v děkovné řeči Tomáš.

Fotogalerie
4 fotografie