Po majetkových bitvách s Renátou Řepkovou se Tomáš poučil a do chomoutu se nevrhá bezhlavě. „Samozřejmě, že předmanželská smlouva bude. Protože tuto věc jsem měl už udělat u prvního manželství. Kdybych to býval tehdy udělal, tak dneska už jsem dávno na pohodu,“ přiznal rozumně bouřlivák Řepka.

Chystá se svatba

Erbové, která chce být za každou cenu vdanou paní, to nijak nevadí. „To bylo první, o čem jsme se bavili. Nechci se vdávat proto, abych zbohatla,“ svěřila se Blesku modelka s tím, že u prvního manželství s hokejistou Zdeňkem Bahenským také podepisovala smlouvu.

Nyní konečně svatební přípravy nabraly na obrátkách. „Svatbu jsem začala řešit před pár dny a to tím, jak bude vypadat snubní prstýnek,“ svěřila se Blesku Erbová, která už má i představu o podobě svých svatebních šatů z dílny návrhářky Blanky Kaksové. „Ona je odbornice přes svatby a tentokrát to nechám na ní, protože první svatbu jsem si zařizovala sama a tu druhou si chci jenom užít,“ má jasno Erbová.

Nanečisto

Kdy do toho dvojice praští ještě není jisté. „Já myslím, že to bude brzy,“ slibuje modelka, která si svatební šaty vyzkoušela zatím jen v rámci charitativní módní přehlídky. Výtěžek z ní putoval na nadaci Rakovina věc veřejná, které je patronkou právě Erbová.

Fotogalerie
3 fotografie