Fotbalista Tomáš Řepka dal své přítelkyni, modelce Vlaďce Erbové zásnubní prsten už loni na Vánoce, přesto se stále nevzali. A jestli mají dostát pravidlům a vzít se do roka od snubního prstenu, moc času jim už nezbývá. Nyní Tomáš zjistil, že Vlaďka svůj prstýnek nenosí, takže se to možná ještě trochu zkomplikuje.

Drsňák Řepka si všiml, že zásnubní prstýnek, který Vlaďce dal, se dva dny neblýskal na její ruce. Hned začal mít samozřejmě pochybnosti, co se děje, proč ho nenosí.

Vymlouvá se na koupelnu

Erbová mu s klidem odpověděla, že ho zapomněla v koupelně. To Řepku zrovna nepotěšilo a vyhrkl na ní: „Hele, ty už ho nemáš, tak svatba nebude. Protože to se nesmí dělat,“ svěřil fotbalista ve VIP zprávách. K očekávané svatbě tak možná ani nedojde.

Když se vezmou, tak kde? Ustoupí Vlaďka Tomášovi?

A aby toho nebylo mále, je tu další rozkol. Snoubenci se neshodnou v tom, kde svatbu uspořádat! Zatímco Vlaďka by se nejraději vdávala někde v exotické zemi, naopak Tomáš by klidně uspořádal veselku u sebe na zahradě.

Tomáš je hrozně pohodlný a nerad cestuje. Když se tedy nedomluvíme, asi to zfoukneme u nás na zahradě,“ řekla Erbová. Na to, že si v ostatních věcech dokonale rozumí, v otázkách svatby mají ještě pěkné mezery.

Fotogalerie
4 fotografie