"Před chvílí se nám narodil druhý chlapeček. Damien měří 51 centimetrů a váží 3660 gramů. Já i prcek jsme ready," oznámila na svém profilu sociální sítě šťastná maminka a dodala: "Byla to rychlovka, porod trval hodinu, málem jsem porodila na dálnici."

„Nečekali jsme, že porod bude již dnes. Ve 4,30 mě vzbudil jeden z mých čínských chocholatých neboli naháč  a zjistila jsem, že mně praskla plodová voda. On se o mě staral po celou dobu těhotenství i toho minulého a hlídal si mě. Tak jsem zavolali tchýni, aby přijela hlídat Olivera. To jsme netušili, že vše půjde tak rychle. Opravdu jsem dostala strach, že porodím cestou do porodnice.

"Na sál mě doprovázel manžel Dalibor Vajčner, který už je zkušený táta a přesně ví co může a má na porodním sále dělat. Sám střihal pupeční šňůru, držel mně nohy a popisoval co vidí. Upřímně jsem ráda, že já jsem se nedívala. Úderem 6 hodiny byl Damien na světě. Takže dost fofr. Porod byl naprosto bez komplikací a přirozenou cestou.  Damien je trochu větší, takovej tlusťoučkej měří 51 cm a váží skoro 3,70kg“  přeci jen naměkko vyprávěla Míša

"Cítím se přímo báječně, klidně bych mohla jít domů, nemám žádný nástřih, na dnešek jsem se vyspala a tak tu vlastně odpočívám od domácích povinností a Olivera. Tomu jsem poslala fotku nového brášky a prý zvědavě pokukoval, " pokračovala nadšená maminka.

Dnes k dvouletému Oliverovi přibyl malý Damien. Rodina se ale bude jistě v budoucnu rozrůstat. "Na původním plánu porodit minimálně 3 děti nic neměním, budu rodit dále, ale teď asi bude trošku delší přestávka. Třeba napotřetí vyjde holčička, aby u nás doma nebyla taková mužská přesilovka když i psy máme kluky:“ smála se Míša s takovou lehkostí, jako kdyby přišla z krátké procházky.

 

Fotogalerie
5 fotografií