Lindiným milencem je Milan Večes, obchodní ředitel společnosti zabývající se dovozem motocyklů.

Znají se léta

Oba se znají už dlouhá léta. Jiskra ale přeskočila až letos v létě, kdy se Linda vyrovnávala s tím, že se Geňa kvůli milence Markétě Jiránkové (36) odstěhoval z domu a vykašlal se tak nejen na ni, ale i na jejich děti Viktorku (14) a Matyáše (4). „Znali jsme se dávno předtím a teď jsme znovu v kontaktu,“ svěřil se exkluzivně Blesku Milan Večes. „Mně se o tom zatím nechce moc mluvit. Ale něco se vyvíjí, to je evidentní,“ dodává Lindin milenec.

Už je v rodině

To Finková je sdílnější: „Jsem zamilovaná, ale nechci to zakřiknout!“ Tříměsíční vztah už nabírá na obrátkách. Milan tráví u Lindy celé noci. Dokonce už došlo i na seznámení s jejími dětmi. „Je to logické, že se scházíte s lidmi z jejího okolí,“ říká Večes s tím, že i Finková se zná s jeho synem a dcerou z předchozího manželství.

Musí spolu vycházet

Seznámení milence s manželem prý nehrozí. Linda bere Genzera jako cizího člověka. „Vycházet spolu budeme muset, máme spolu dvě děti. Ale chovám se k němu jako ke každému jinému cizímu muži,“ vysvětluje Finková, která je nyní po dlouhé době spokojená a zamilovaná.