Blesku se podařilo získat video z prvního natáčecího dne, které se nikdy nemělo dostat ven!

Chudák zvukař!

Bartošová předvedla opravdu šílenou hereckou etudu. „Už je to tam?“ ptala se vzlykavým hlasem zvukaře, který jí připínal port, a kmitala u toho rukama jako kolibřík. „Jaké mám kalhotky?“ ptala se ho se slzami v očích. „Bílé,“ odpověděl zvukař. „Ne, béžové!“ odvětila zpěvačka a hlasitě se rozesmála.

Během natáčení vyšlo také najevo, že v Uhříněvsi, kde zpěvačka bydlí, nepanují zrovna nejlepší sousedské vztahy. „Se sousedy jsme byli kamarádi, ale už to skončilo. Vadí jim ten humbuk kolem mě,“ přiznala Bartošová.

Video
Video se připravuje ...

Iveta dostala hysterický záchvat, když na ni chtěl sáhnout zvukař TV Pětka

Hádka se sousedem

Potvrdil to i jeden z kolemjdoucích pánů, který Ivetu nejprve pomlouval, aniž by si všiml, že stojí opodál a všechno slyší. Když k němu ale zpěvačka přistoupila, otočil o sto osmdesát stupňů. „Myslím si o vás, že jste hezká ženská. Dejte se dohromady. A sluší vám blond vlasy!“ řekl. „Myslíte, že nejsem v pořádku? Proč mi říkáte, že se mám dát dohromady?“ spustila Bartošová. „Abyste moc nepřibrala,“ odpověděl soused, a to Ivetu vytočilo. „Já že nesmím přibrat?! To jsem jako tlustá?“ křičela. „Ne! Sluší vám to a já vám fandím. Rád vás vidím,“ hodil soused raději zpátečku.

Jak je vidět, v show bude o zábavu postaráno. Ne nadarmo dala televize Pětka Bartošové přes půl milionu a k tomu ještě limuzínu.

Video
Video se připravuje ...

Iveta Bartošová v nové reality show televize Pětka TV Pětka

Fotogalerie
7 fotografií