Herečka se netají tím, že si přeje velkou rodinu. S přítelem Jurajem Lojem se na své první dítě obrovsky těšili, osud si s nimi však krutě pohrál. O smutné zprávě informoval slovenský týdeník Šarm.

Zuzana, která je obzvlášť citlivá na své soukromí a chrání si ho, jak se jen dá, se ohledně očekávaného miminka vyjadřovala vždy velmi opatrně a nechtěla zveřejňovat žádné bližší informace. Zřejmě nic nechtěla zakřiknout...

Přesto nyní v sobě našla sílu a pro server Čas.sk promluvila. "Je to pro mě obrovsky bolestivé téma," řekla s třesoucím se hlasem křehká kráska.

Zuzanino těhotenství se bohužel od samého začátku nevyvíjelo dobře. Před měsícem se u ní objevily vážnější komplikace. V tu dobu byla uprostřed natáčení nového seriálu pro slovenskou televizi Markíza.

Zuzana Kanócz je divadelní a filmová herečka, kterou český divák může znát z úspěšného filmu Román pro ženy. V něm si zahrála redaktorku ženského časopisu Lauru, která se zapletla s bývalým přítelem své matky (Simona Stašová), čtyřicetiletým Oliverem, kterého hrál Marek Vašut. 

Fotogalerie
4 fotografie