„Ten den jsem prostě zkolabovala a nemohla opustit byt. Moc mě to mrzí. Chtěla jsem se s Radkem rozloučit. Je to se mnou bohužel už zlé a lepší to nebude,“ řekla včera Blesku Jirásková. V průběhu čtyř let ležela se střevy na operačním sále několikrát a bez vývodu se už neobejde. „A to mě právě moc ničí. Ten vývod,“ říká Jirásková.

Lékaři chodí domů

Když je hodně zle, zavolá si herečka taxi a jede do nemocnice. Když to není tak akutní, lékaři za ní chodí domů. „Mám několik bezvadných pánů doktorů, kteří za mnou jezdí, a jsem jim za to opravdu vděčná. Jsou zlatí,“ zdůrazňuje Jirásková. Kdyby ji prý lékaři pravidelně nenavštěvovali a nebyli tak ochotní, musela by zřejmě podle svých slov bydlet v nemocnici.

Ubývají mi síly

Přestože má Jirásková těžké problémy, herecké řemeslo na hřebík ještě nepověsila. „Už se k tomu ale pomalu schyluje,“ upozorňuje ovšem Jirásková. Ve vinohradském divadle zatím ještě hraje v inscenaci Mocná Afrodité. Novou hru si ale už na svá bedra nebere. A film nebo seriál? "Už nechci. Nahrála jsem se u toho už dost a síly ubývají," svěřuje se herečka.

Vyfoťte si mě ukadeřníka

„Blbě mi sice je, to ale neznamená, že budu mít hlavu pro ostudu. Za chvíli pro mě přijede řidič a veze mě ke kadeřníkovi.“ Blesk tedy poprosil o aktuální fotku. „Ale jo, tak si mě vyfoťte. Až ale budu hotová, předtím vám to zakazuju!“ A tak jsme poslechli.

Fotogalerie
5 fotografií