„Pepa je naprosto úžasný otec. Proto bych si s ním také přála víc dětí,“ řekla včera Blesku Jovanka. Vojtek prý vídá své potomky u nich doma pravidelně dvakrát do týdne. „I kdyby mu do toho přišla práce, tak ji zruší. Děti, to je jeho život. Chápu, že by to do drsného rockera nikdo neřekl, ale Pepa je opravdu rodinný typ,“ směje se Jovanka.

Kuchařka Jovanka

Vojtek si děti u jejich matek většinou vyzvedává sám a Jovanka vaří. „Valentýnka miluje třeba koprovku. Tu ale zase nemůže Matýsek, jelikož má cukrovku, tak vařím víc chodů,“ svěřuje Jovanka. Matesovi prý nejvíc chutnají ryby, různá masa a brambory. „Ráda se starám, ráda vařím. Pepovy děti jsou skvělé. Jen si málo užíváme mladého Pepu, protože už je dospělý a má svůj život,“ povídá Jovanka.

Nejstarší Vojtkův syn prý momentálně pracuje jako »kompjúterový mág« v jedné firmě. „Je po tátovi, ten taky miluje počítače,“ prozrazuje Jovanka.

Jedna velká rodina

Vojtek prý vždycky chtěl velkou rodinu. „Když se narodil Adámek, všechny Pepovy děti se s ním přišly seznámit už do porodnice. A já byla šťastná. Vždyť je to jejich brácha, a až my tu s Pepou nebudeme, oni budou mít sebe, a to je důležité,“ svěřuje Vojtková, která se cítí jako ta nejšťastnější ženská na světě.

Fotogalerie
6 fotografií