Rocker jde z práce do práce. Porotcování v Hlasu, jeho skupina Kabát, a ještě muzikál. Zato jeho manželce Jovance (33) už lékaři zakázali, aby nastoupila v Divadle Broadway do obnoveného muzikálu Tři mušketýři.

„Cítím se velice dobře, ale tancování by teď pro mě byl už velký risk,“ vysvětlila Jovanka, která má rodit v srpnu. Bude to prý první muzikál, ve kterém se Pepa bude muset obejít bez ní, a paradoxně to byli právě Tři mušketýři a Divadlo Broadway, kde se s Pepou sblížili.

Na Pepu určitě půjde

„Půjdu se na něj, jak si vede jako Athos, určitě aspoň teď v červnu podívat. Ten muzikál je moje srdcová záležitost a v září už bude malé na světě a já se nehnu nikam,“ rozhodla se Vojtková, která doma prý nezahálí. Dál provozuje v domě svých rodičů kosmetiku a stará se o dům, který si s Vojtkem pořídili za Prahou. „Pepa mi každou volnou chvilku ale ve všem pomáhá,“ podotýká Jovanka.

Už když se s Pepou brali, věděli, že chtějí dítě. „Čekali jsme jen na správný čas,“ míní Vojtková. Rodit bude v Podolí Prozradila, kde dítě přivede na svět. „V Podolí mě bude rodit přítel Marty Jandové. K Miroslavu Vernerovi máme důvěru,“ říkají Vojtkovi. S exmanželkou Libuškou Vojtkovou má lídr Kabátů syna Matýska, se Sabinou Laurinovou Valentýnku a s první ženou syna Josefa.

Fotogalerie
8 fotografií