Upřímně řečeno — ta cena byla to jediné, co mělo s nějakým návratem něco společného. Zjevně vykolejená Iveta zpívala na playback zcela mimo text, třásla se, klopýtala na vysokých podpatcích a slzy štěstí střídala ze slzami zoufalství tak rychle, že její ochránce Rychtář nestíhal ždímat kapesníky.

Přesto se Iveta stala královnou galavečera Česká hvězda, tedy aspoň v tom smyslu, že se nemluvilo skoro o ničem jiném než o ní.

Mluvilo se i o jejím vztahu s jejím stínem, milencem a oporou Josefem Rychtářem. Podle toho, jak se k sobě zpěvačka a podnikatel chovali v jevišti Hudebního divadla Karlín, to vypadá, že spíš uslyšíme svatební zvony, než aby se ti dva rozešli.

Rychtář Ivetu celou dobu držel za ruku, hladil ji, pomáhal jí vstávat i sednout. A když zpěvačka nezvládala držet těžkou skleněnou cenu a kytici najednou, Josef jí samozřejmě dělal nosiče. Prostě taková Ivetina pravá ruka! Nebo holka pro všechno?

Plná emocí navíc poskytla Bartošová Blesku exkluzivní rozhovor. A z něj vyšlo najevo, že Rychtář pro ní není jedinou oporou - tou další není nikdo menší, než sám Zlatý slavík Karel Gott.

Video
Video se připravuje ...

Iveta Bartošová poskytla po svém návratu Blesku exkluzivní rozhovor Blesk - Jan Jedlička, Katarína Krajčiová

Fotogalerie
15 fotografií