Modelka má vskutku obchodního ducha. U realitní kanceláře si prosadila podmínku nevratné zálohy a v případě, že se dům nebude líbit, ona sama na tom ještě vydělá. „Určité věci jsem zajistila z bezpečnostních důvodů,“ řekla Blesku Erbová. ¨

Milionové bezpečí 

Kdo projeví zájem o koupi domu, kde žije modelka a fotbalista, okamžitě se mu protočí panenky. „Musím vás upozornit, že pokud byste si chtěli dům prohlédnout, platí se nevratná záloha. Je to částka jeden milion korun, a pokud byste pak od koupi vily odstoupili, peníze se nevracejí,“ vysvětlil Blesku realitní makléř.

„Paní Erbová je známá modelka a pan Řepka slavný fotbalista. Nechtějí, aby se jim po domě promenovali cizí lidé, ale jen vážní zájemci. Proto stanovili tuhle částku,“ dodal realitní agent. Samotnému se mu o penězích těžko mluvilo, a proto okamžitě navrhl několik alternativ.

„Dům se objevil už vícekrát v médiích i zevnitř, bylo tam natočeno několik reportáží. Určitě najdete fotky na internetu nebo vám podrobně vyfocenou nemovitost můžu poslat,“ chrlil ze sebe.

Nakouknout do soukromí Erbové a Řepky za rovný milion je i pro movité zájemce drahý špás, takže zájemců asi zase tolik nebude. „Já se k tomu vyjadřovat nehodlám,“ odpověděla Erbová na otázku, kolik má na dům kupců. „V domě stále bydlíme a máme tam veškeré osobní věci, takže nepotřebuji, aby se tam proháněly davy zvědavců,“ dodala.