Výtěžek z benefičního koncertu půjde na konto, které pro Volfovou zřídila radnice. „Paní učitelku si pamatuji jako moc milou a hodnou. Ráda jsem to pro ni udělala. Zázraky se dějí, nic není ztraceno,“ řekla Markéta a světoznámou píseň Falling Slowly věnovala jí.

Chce do školy

Sympatické matce dvou dětí (20 a 22) se svět zhroutil loni. Vstala z křesla a ucítila bolest v břiše. „Z minuty na minutu mi ochrnuly nohy,“ vyprávěla dříve nadšená sportovkyně. Podrobila se operaci, řadu měsíců strávila rehabilitací v Hrabyni, Brně a v Olomouci, kam se po koncertu opět vrátila.

Nejhorší pro ni byly pocity beznaděje. Hana se však chce vrátit do školy. Denně dře.

Přátelé ji pomáhají

Několik hodin cvičí a šlape na motopedu. Naštěstí má mnoho přátel a velkou oporu v dětech. Při přestavbě bytu na bezbariérový se střídali učitelé a družinářky. Pomáhali zedníkům, uklízeli. „Markéta mě dojala. Bylo to od ní krásné. Vyjádřila tak velkou laskavost ke mně. Děkuji všem, kteří na koncert přišli,“ řekla speciální pedagožka.

Protože je rozvedená a děti studují na univerzitě, peněz nemá nazbyt. Nutně nyní potřebuje elektrický vozík a upravené auto. A co je hlavní – nevzdává se naděje a věří, že zase bude jednou chodit!

Fotogalerie
6 fotografií