Část klipu Dál za obzor, který je o naději, se včera točil v pražském Klementinu. „Hudbu i text jsem psala Karlovi na tělo. V příběhu jde o to, že by se člověk neměl nikdy v životě zastavit, když přijde překážka,“ svěřuje Lounová a dodává, že klip bude prostřihán příběhy obyčejných lidí. Jako ženy, která nemůže otěhotnět, ale nevzdává to. Nebo jak boxer bojuje se svým strachem, když jde do ringu.

„Myslím, že mezi mnou a Olgou to umělecky jiskří,“ byl nadšen z práce Slavík a samozřejmě kvitoval, že bude mít zase jednou klip. Na to, že je fenomén, persona grata, český zpěvák století, držitel prezidentského metálu a v neposlední řadě majitel 37 Slavíků, má Karel klipů opravdu poskrovnu. „Nejsem klipový typ,“ vysvětluje Gott a nezastírá, že má z písničky Dál za obzor upřímnou radost. Točí se totiž jak v češtině, tak v němčině.

„Vím, že má Karel 45 let dvojí domov a dvojí publikum, tak takový musí být i klip,“ řekla Lounová. Stane se z písně Dál za obzor megahit, jako byly Zvonky štěstí, se kterými Gott s Darinkou Rolincovou válcovali hitparády i v Německu?

Fotogalerie
8 fotografií