Na chlapy Kuklová nemá štěstí. Z prvního manželství s Jiřím Pomeje se za ní táhnou dluhy a běhá po soudech. Pětiletý vztah s podnikatelem Holomkem je už také minulostí. „Jsem takhle spokojená. Být sama je fajn,“ prozradila Blesku Kuklová s tím, že by se ale nové lásce nebránila.

Trable z rozchodu už hodila za hlavu. „Rozešli jsme se s otcem našeho malého, není tam víc co řešit. Tak to zůstane,“ tvrdí Míša, které nyní s synem Románkem (3) pomáhá maminka. Přiznala, že přestože s Holomkem měla všechno, bydlení ve zlaté kleci brala jen jako dočasné. „Já jsem nikdy Prahu neopustila, i když se předpokládalo, že zůstanu někde na Moravě. Opustit práci, seberealizaci, přátele a rodiče bylo téměř nemožné. Užila jsem si mateřskou, rok a půl jsem tam byla. Okolnosti se ale vyvinuly tak, jak se vyvinuly, a jsem doma. A ráda,“ prozradila Blesku herečka.

Musí se otáčet

Aby Kuklová mohla dát synovi všechno, bere jednu pracovní nabídku za druhou. Vrací se k divadlu, objeví se na letní scéně Divadla Artur. Překvapivě se vrátí i na obrazovky jako šílená Lea z Ordinace v růžové zahradě. „Mám hodně práce a volno mám o prázdninách jen pár dní. Nikam nepojedu, budu si užívat malého,“ prozradila Blesku.

Snažila se přizpůsobovat

Míša se po rozchodu s Holomkem zhlédla ve své divadelní roli. „Hraju Kristinu, která je obyčejná ženská. Je cudnější, nespokojená v manželství. Má bohatého přítele, snaží se přizpůsobovat. Marně si namlouvá, že bude všechno v pořádku a na oko se přetvařuje. Hraje se mi dobře, protože jsem to já,“ dodala.

Fotogalerie
6 fotografií