Je to poprvé, co se Genzer se svou milenkou objevil na veřejnosti. A na první pohled je jasné, že to mezi nimi pořádně jiskří a je to láska jak hrom. Kdykoliv se k sobě přiblížili, tak si projevovali něžnosti. Vášnivá objetí nebo slůvka lásky nebraly konce. A když Geňa musel na pódium, tak se s Markétou loučil polibkem. Dokonce se nebojíme tvrdit, že Richard v tom lítá až po uši. Takhle rozněžnělého jsme ho totiž ještě nikdy neviděli.

Nevěra praskla před dvěma týdny

Doposud působilo manželství Richarda Genzera a Lindy Finkové jako jedno z nejstabilnějších v českém šoubyznysu. Ale jak se před dvěma týdny ukázalo, už delší dobu mělo hluboké trhliny. Finková na jaře přišla na to, že její manžel má milenku. Když na něj uhodila, nezapíral a brzy se odstěhoval z rodinného domku v Kunraticích, kde s Lindou a jejich dvěma dětmi, čtrnáctiletou dcerou Viktorkou a čtyřletým synem Matyášem žil. Kdyby se Jiránková před dvěma týdny nesvěřila na svém profilu na facebooku, asi by to manželé ještě nějakou dobu tutlali.

"Žijeme spolu. Oba dva jsme z minulých vztahů chtěli odejít již dříve, než nás andělé seznámili a dali dohromady," napsala Markéta. Po tomhle už ani jeden nezapíral a přiznal rozchod.

Zda bude rozvod, zatím ani jeden z manželů nepotvrdil. Ale podle chování Geni je zřejmé, že o návratu k rodině neuvažuje.

V zítřejším tištěném Blesku si přečtěte exkluzivní vyjádření Lindy Finkové k fotkám, na nichž se její muž líbá a objímá s milenkou.

Fotogalerie
9 fotografií