Zpočátku se jí příliš nevěnoval, ale večer jí to polibky a něžnostmi vynahradil. Jen před časem vyšlo najevo, že bavič Richard Genzer odpískal manželství s Lindou Finkovou a už nějakou dobu tvoří pár s Markétou Jiránkovou. Nyní svou milou Geňa dotáhl v sobotu před šest tisíc lidí na Konopiště.

Schovej se v zákulisí

Přes den musel s Partičkou bavit lidi a na milenku neměl čas. Odbíhal za ní do zákulisí, kde celou dobu Jiránková seděla. Nosil jí pití a před vystoupením se s ní loučil polibkem na vlasy.

Markéta opustila VIP zónu jen jednou, a když si všimla, že na ni míří fotoaparáty, snažila se zmizet. Přestože po provalení aféry byla sdílná, básnila o andělech a rozplývala se nad životem s Genzerem, nyní neřekla ani slovo. Utekla do zákulisí a ochrance řekla, aby za ní novináře nepustili.

Konec manželství? Nevím!

Richard se k milence hlásil, bavit se o ní ale nechtěl. Na otázku, jestli je pravda, že je konec jeho manželství s Finkovou, odpověděl stroze: „Nevím.“ Podobně to bylo i u rodiny. „Mám dvě děti, všechno klape a víc o tom nemluvím,“ řekl bavič v rozhovoru pro rádio Implus.

O nové milence Geňa neřekl ani svým přátelům. „Nevím o tom nic. Ale nebyl čas, takže třeba nám ji pak večer představí,“ řekl Blesku člen slovenské Partičky Róbert Jakab. Pod rouškou tmy se pak Richard skutečně odvázal. Poté, co lidé v jedenáct večer opustili areál, zůstal na Konopišti s milenkou a několika přáteli.

Pojď spát, lásko!

Nálada gradovala a páreček si projevoval něžnosti čím dál víc. Svou Markétu Genzer hladil, líbal a při odchodu do hotelu se drželi za ruce. Přestože byly téměř dvě hodiny ráno, Jiránkové se na pokoj ještě nechtělo. Přemlouvala Geňu, aby si ještě někam skočili. Jenže po celodenní makačce na jevišti byl Richard asi příliš unavený.

Fotogalerie
24 fotografií