„Vzal jsem si stánek a prodával jsem čepice,“ prozradil Blesku Navrátil, který po Básnících nezavadil o hereckou příležitost. „Byla revoluce a bylo po kšeftech. Ale já jsem se o sebe uměl postarat. Žádná práce mi nikdy nesmrděla,“ přiznal Blesku herec. Přestože ho každý zná jako Emila Nádeníčka, sám Navrátil tuhle roli nemiluje. „To, že mě tak oslovují, beru jedním uchem dovnitř a druhým ven. Myslím si však, že mnohem přednější je pro mě postava Bajzy v seriálu Bylo nás pět,“ vysvětlil Blesku.

Dopisy z vězení

S přibývajícími lety se mu ale začalo dařit, a to nejen profesně. Loni v listopadu se oženil s Monikou a jeho vztah je prý harmonický. „Život po svatbě je pokojný a plyne jako klidná řeka. A tak to mám rád,“ řekl Blesku herec. Jenže před časem to tak nebylo. Moniku totiž terorizoval její exmanžel, který sedí za majetkovou trestnou činnost. „Z vězení mi píše skryté výhrůžky,“ stěžovala se tehdy Monika. Oldřich jí ale byl oporou a dokonce ji doprovodil za mužem i do vězení.

Manželku sobecky odhání

Jak včera Navrátil předvedl v Prostřeno!, v kuchyni je králem on. „Všechny recepty mám po babičce. Málokdy manželku pustím k plotně. Ona má zase šroubovák a kleště. Vaří výborně, jenže mě to tak baví, že ji sobecky odháním,“ prozradil Blesku herec Navrátil.

Fotogalerie
5 fotografií