Janek Ledecký na svůj věk vypadá neuvěřitelně dobře a hlavně z něho vyzařuje energie. Ta z něho tryská jako gejzír na řeckých plážich, kde si užívá pořádnou dávku extrémních sportů.

"Windsurfing mám moc rád a tady u moře si ho člověk opravdu užije, samozřejmně se rád projedu i na motorovém člunu nebo vodních lyžích, nic pro mě není problém," říká zpěvák, který se windsurfingem pochlubil i v jednom ze svých nejslavnějších klipů a při pohledu na jeho vypracované bicepsy se zatají dech.

Janek patří k minimu padesátníku s takto vytrénovanou postavou a to je opravdu obdivuhodné. Jeho konkurenti by se tak dali spočítat na prstech jedné ruky. 

Mezi padesátiletá Ramba českého showbyznysu můžeme bez okolků zařadit herce Lukáše Vaculíka (50), Ondřeje Vetchého (50), Petera Nagyho (53) nebo Michala Dlouhého (44).

 

 

Oslavu svých kulatých narozenin známý český zpěvák nehodlá slavit pompézní oslavou, ale převážně s fanoušky. Proto si na 27.7. v den svých padesátých narozenin naplánoval koncert, který se bude konat na Slovensku. Blesk.cz mu s předstihem přeje vše nejlepší!

Fotogalerie
6 fotografií