Tohle by nezrežíroval ani oskarový Jiří Menzel. Manželský trojúhelník, který funguje už pár let. Olga Menzelová si pozvala svého slavného muže na výstavu fotek Zrozeno v ohni, kterou s ní připravoval otec její dcery Aničky (4), Jaroslav Brabec.

Menzel je nepřítel rozvodů

Menzel je zjevně podle svých vlastních slov nepřítelem rozvodů. Pro děti je to prý trauma. „Máme mezi sebou všichni přátelské vztahy. Nedělali jsme hned rozvody jako je dneska zvykem. Skoro každý je rozvedený. To přece nikomu neprospívá,“ je přesvědčený světoznámý filmař.

Zůstává manželem Olgy, i když není biologickým otcem její dcery. Jejich originální soužití mu naprosto vyhovuje. „Chováme se k sobě slušně a všem nám to vyhovuje. Své ženy si vážím a mám ji rád,“ dodal ještě Menzel.

Fotogalerie
10 fotografií

Menzelová svým mužům ponožky prát nemusí

Vypadá to jako trochu pokleslá filmová scéna, ale má ji na svědomí život. Krásná žena líbá svého movitého manžela a exmilenec s chápavým úsměvem přihlíží. „Nechápu, čemu se divíte. Měli byste spíš ocenit, že nepodporujeme žádné rozvody, jak je v poslední době běžné. Vadí vám snad, že se k sobě nechováme hrubě?“ vyjádřil se slavný režisér Menzel poprvé ke své nestandardní rodinné situaci. Jemu připadá jako jediná možná.

Olze Menzelové se mnohomužství osvědčuje, tak proč by se měla svého originálního mužského harému jen tak vzdávat. Navíc ho dovedla k dokonalosti tím, že ani s jedním z chlapů svého života nežije. Vyzrála na to. Nemusí snášet jejich rozmary, výkyvy nálad, a hlavně nemusí prát jejich ponožky. Na výstavu velkoformátových fotek nemohla Olga už lépe upozornit. Menzelova manželka dokázala, že se v marketingu opravdu vyzná.