Stále ještě manžel Kristelové Martin Tůma se s krásnou Vicemiss stýká už několik týdnů. Ale doposud se před veřejností skrývali. "Martin si chtěl nejdřív vše urovnat s Katkou a v klidu se dohodnout na rozvodu. Ani jeden z nich nechtěl, aby to zasáhlo jejich dceru Claudii nebo nejbližší," tvrdí zdroj z okolí manželů.

Svou vzájemnou náklonnost přestal Martin s Elisavet tajit poté, co se Kateřina veřejně přiznala, že se velmi často stýká s moderátorem Kazmou alias Kamilem Bartoškem. "Od manžela vím už delší dobu, že se stýká s Elisavet. Mezi námi není problém, takže si na rovinu říkáme o našich partnerech," sdělila Blesk.cz moderátorka, která za hokejistu byla provdaná dva roky a mají spolu rok a půl roční dceru Claudii.

Tůma se s misskou, které v žilách koluje řecká krev objevil v neděli na běžeckém závodu seriálu Run Tour v Brně. Ze začátku se tvářili, že se tam sešli náhodou, ale pak vše hodili za hlavu a začali se chovat jako zamilovaný páreček. "Zatím je předčasné mluvit o vztahu. Rozvod s Katkou je čerstvou záležitostí. S Elisavet jsme se párkrát viděli, ale hodně si rozumíme," řekl Blesk.cz Tůma.

Druhá Česká vicemiss z roku 2008 Elisavet Charalabidu pochází z Brna, ale jejím otcem je Řek. Vystudovala vysokou školu a aktivně se věnuje jezdectví, vlastní koně Jasmina.

Fotogalerie
18 fotografií