Pár se společně seznámil na road show Škoda Auto během závodního výjezdu do Rakouska. Kamil s Kateřinou strávili několik dní a intimně se sblížili. Přitom v tu dobu byli ještě oba zadaní. Kateřina však tvrdí, že za rozvodem Kamil nestojí a vztah s manželem ukončila už v lednu, za to Kamil byl ještě do dnešního dne zadaný. Jeho přítelkyně Veronika se tak o milence dozvěděla díky Blesk.cz.

"No, kopačky po telefonu to nebyly, ale je to tak," přiznal Blesk.cz Kamil Bartošek, který je tak pro Kateřinu už volný. Zároveň nám potvrdil i jejich vztah a to, že se spolu intenzivně vídají už několik dní. "S Kateřinou spolu chodíme, seznámili jsme se na jednom výjezdu, je to skvělá ženská," dodal Kamil, který tvrdí, že prý Kateřinu poznal jako rozvedenou ženu. Zřejmě tak chtěl popřít informace, že by on stál za rozvratem manželství krásné blondýny. 

Kristelová konec vztahu po dvouletém manželství také potvrdila. "Je to tak, žádost o rozvod je podána. O rozvodu se s manželem bavíme od ledna. Několikrát jsme si dali šanci, ale prostě to nejde. Samozřejmě je pro nás pro oba prioritou dcera Claudinka. Uděláme vše pro to, aby se jí naše odloučení nedotklo," řekla Blesk.cz moderátorka.

"S Kazmou se znám krátce. Je pravda, že se spolu v poslední době často stýkáme. Ale on opravdu není důvodem mého rozvodu ani jiný muž," dodala Kristelová.

Fotogalerie
12 fotografií