Na movitého politika, který měl jednu dobu poměr s Miss World 2006 Taťánou Kuchařovou (24), mají ještě více zálusk krásné modelky od doby, kdy zveřejnil svůj majetek a příjmy. Ulovit ho se ale povedlo až Lebedové, se kterou se začal stýkat krátce po rozchodu s Kuchařovou.

Poprvé byli přistiženi na romantické dovolené v roce 2010 v Dominikánské republice. „O rok později na další dovolené v Chorvatsku přišly zásnuby, Milan Richter velmi romantickým způsobem požádal Kristýnu o ruku,“ prozradil Blesku zdroj z okolí páru. Jedinečnost chvíle podpořil politik a podnikatel briliantem za čtvrt milionu korun.

Richter se jako obvykle snaží držet svoje soukromí pod pokličkou a mlží, co to jen jde. „Nechám to bez komentáře, je to moje osobní věc,“ odpověděl Richter Blesku na dotaz, zda se bude v dohledné době ženit.

Podle zdroje Blesku je svatba otázkou několika týdnů a nebude na ní chybět ten, kdo něco znamená nejen ve světě politiky, ale i českého showbyznysu. Při přípravě své první veselky se prý Richter opravdu plácl přes kapsu.

Fotogalerie
8 fotografií