Farna před několika týdny změnila barvu vlasů z hnědé na červenou a na křest CD Blázinec dorazila s image indiánky. Do rudé kštice si dala čelenku a oblékla barevný svetr. Ewa se objevila na veřejnosti poprvé od 21. května, kdy den po složení zkoušky dospělosti ráno bourala.

"Blázinec je projekt mého bývalého kapelníka Honzy Lstibůrka a výtečného textaře Robina Krále již nyní vychází na CD a můžete tam slyšet vtipno-depresivní... Písničky o duševních poruchách v podání takových umělců jako třeba Jiří Suchý, Marek Eben, Tomáš Hanák, Tomáš Klus, či Ivan Hlas... Já se vtělím do podoby autistky," nešetřila chválou Farna.

Osudná nehoda

Po příjezdu policie k nehodě Farne se zjistilo, že před jízdou požila alkohol. „Žena se podrobila dechové zkoušce a policisté naměřili hodnotu do jednoho promile,“ potvrdil mluvčí frýdecko-místecké policie Vlastimil Starzyk.

Farna to ale podává jinak. "Opilá jsem nebyla. Skutečnou příčinou nehody byla nesmírná únava po pár neprospaných nocích před maturitou. Usnula jsem během jízdy a sjela ze silnice. Auto je naprosto zničené, já jsem však díky bohu zřejmě v pořádku. Nejdůležitější pro mě je, že jsem nikomu neublížila,“ svěřila se zpěvačka svým fanouškům na sociální síti. Ewa přijde o  řidičský průkaz a hrozí jí pokuta až do výše dvaceti tisíc korun.

Jak k děsivé havárii došlo? „Jela zrovna proti mně, když náhle sjela mimo vozovku a převrátila se přes střechu o stoosmdesát stupňů,“ popsal Blesku svědek nehody.

Fotogalerie
12 fotografií